Produkterne


 

Dermalogica produkterne er alle udviklet med det formål at genskabe og bevare en sund hud. En sund hud er ligeså grundlæggende og vigtig for vores velbefindende som sunde tænder. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan du plejer (eller ikke plejer) din hud. 

Dermalogica's produkter er den idelle kombination af professionel effektivitet, personlig fleksibiliet, miljøbevidsthed og ikke mindst hud- og allergivenlighed

Professionel effektivitet:

Alle dermalogica produkter researches og udvikles løbende af The International Dermal Institute ved hjælp af ekspertise fra skolens verdensomspændende netværk af instruktører. Dermalogica's produktserie består foruden en omfattende og meget fleksibel serie til hjemmebrug også af højeffektive professionelle klinikprodukter, der sikrer et optimalt resultat ved klinikbehandling.

Personlig fleksibilitet:

Såvel hjemmeproduktserie som den professionelle klinikserie indeholder produkter, der gør det muligt at mixe udvalget og derved skræddersy en serie der matcher præcis til den enkeltes aktuelle behov.

Miljøbevidsthed:

Dermalogicaprodukterne er udviklet med miljøet i tankerne: alle vegetabilske ingredienser er fra økologiske kilder, og produkterne er pakket i genbrugsmaterialer. Emballagen er desuden udformet som tuber og lign i stedet for krukker, hvilket gør det muligt at minimere indholdet af konservering. Så ved du også, at det er indholdet og ikke en smart emballage, du betaler for, når du køber produkterne ; ) Der testes ikke på dyr - men derimod på frivillige personer.

Hud- og allergivenlighed:

Alle produkter Dermalogica's omfattende hudplejeserie er uden de irritationsfremkaldende ingredienser, der er så almindelige i de kommercielle mærker - herunder lanolin, udtørrende S.D. alkohol, kunstige farvestoffer og tilstoppende mineralske olier. Desuden indeholder produkterne ingen tilsat parfume. Produkterne dufter af de planteudtræk etc., der er i de aktive ingredienser i det enkelte produkt.  

 

Se evt. mere om Dermalogica's produkter på deres hjemmeside.

 

 

Klinik Petite ved Maiken Lysdal Kofoed - Bygvænget 14, 8600 Silkeborg - tlf 40 46 94 38 

www.klinikpetite.dk

www.klinikpetite.dk